Ételallergiabolt

Regisztráció Elfelejtettem a jelszót!
Hírlevél

Keresés
 
Legyen kezdőlap!
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisztelt látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a portál átalakítás alatt van, jelenleg nem frissül.

Átmeneteileg a webáruház sem üzemel, kérjük, ne rendeljenek!

Megértésüket köszönjük.

Családi Háló Közhasznú Alapítvány


A www.elelmiszerallergia.hu  portál és webáruházat a Családi Háló Közhasznú Alapítvány üzemelteti.

A portál célja, hogy az olvasókat - különös tekintettel a valamilyen élelmiszerallergiában szenvedőket, és azok hozzátartozóit - naprakészen és pontosan tájékoztatni tudjuk a számukra fontos információkról.

Szeretnénk képviselni az élelmiszerallergiával küzdők érdekeit azáltal, hogy információkkal, allergénmentes termékek elérhetővé tételével segítjük őket.

Ezért jelenik meg minden héten hírlevelünk is, a feliratkozott olvasók első kézből tájékozódhatnak a változásokról, az aktuális fejleményekről.
Írásaink, cikkeink általában élelmiszerallergiával, vagy más allergiával foglalkoznak, ugyanakkor általában véve az egészséges életmódról is írunk.
Cikkeinket szakértők írják, vagy fordítják idegen nyelvről magyarra.

Írásaink egy része szól az aktuális kutatási eredményekről, a különböző élelmiszerallergiák leírásáról, illetve sok esetben gyakorlati tanácsokkal is ellátjuk az olvasókat.

Az allergéntáblázatok szerkesztése az egyik legfontosabb feladat a honlap tartalmi részét illetően. Ez esetben a különböző gyártókkal vesszük fel a kapcsolatot, és engedélyüket kérjük, hogy honlapunkra feltehessük az aktuális termékeik nevét, képét és allergén-összetevőjét tartalmazó összesítő táblázatot. Ez a tábla változik még egy adott tárgyév során is (aminek oka lehet a tulajdonosváltás, az új termék bevezetése, vagy a régiek közül valamelyiknek megszűnése, illetve azok allergén-összetételének megváltozása, kibővítése az aktuális szabályozás szerint).
Fontos, hogy az olvasók betekintést nyerhessenek a cég termékeinek adatait illetően, és erről őket a terméket legjobban ismerők, az adott cég munkatársai tájékoztassák - a mi közreműködésünkkel.

A szakértői kérdésekre külön szakemberek válaszolnak, köztük található orvos, dietetikus, táplálkozási szakértő, élelmiszermérnök, allergológus.
A Kisokos menüpont alatt olyan információk találhatóak, melyek megkönnyítik az élelmiszerallergiások mindennapjait. Többek között éttermek, szervezetek, szálláshelyek, cukrászdák, boltok listája található ezen menüpont alatt. Célunk, hogy ezek is naprakész információt szolgáltassanak, ezért fel kell vennünk a különböző egységekkel a kapcsolatot, sőt a listát tovább bővíteni, az esetleges változásokat nyomonkövetni.
Az oldalon létezik blog (internetes napló) és fórum is. A fórumon feltett kérdésekre válaszokat adunk, és figyelembe vesszük, hogy az olvasók milyen jellegű témában szeretnének a későbbiek során tájékozódni.

Tevékenységi körünkbe tartozik még az oldal ajánlása, propagálása (pl. szórólap, linkajánlás útján).
Célunk a kölcsönösen kedvező kapcsolat kiépítése társszervezetekkel, hasonló témájú bel- és külföldi lapokkal.
Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan fejlődjünk mind szakmai, mind technikai értelemben.
Webáruházunk a www.etelallergiabolt.hu címről is elérhető a könnyebb megjegyezhetőség kedvéért.
Követjük az aktuális szabályzatokat azzal kapcsolatban, hogy mennyire figyelnek az ételallergiásokra, mennyire működik hatékonyan az egészség és érdekvédelmük.

Szeretnénk, ha minél több olvasó találná lapunkat hasznos, az életét könnyebbé tevő segítőtársnak.


Látogassa meg Élelmiszerallergia.hu a ShopMania weboldalongoldenbolt
WYW Globál Directory
   
     
  Impresszum | Céginfo | Bemutatkozás | E-mail | Médiaajánlat | Hirdetési árak | Adatvédelem | Bannerek | Feltételek | Jognyilatkozat | Linkpartnerek | Linkexhange | Horvátország | Linkdash | Partnereink