Ételallergiabolt

Regisztráció Elfelejtettem a jelszót!
Hírlevél

Keresés
 
Legyen kezdőlap!
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisztelt látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a portál átalakítás alatt van, jelenleg nem frissül.

Átmeneteileg a webáruház sem üzemel, kérjük, ne rendeljenek!

Megértésüket köszönjük.

Családi Háló Közhasznú Alapítvány


Adatkezelési alapelveink


Az ÉtelallergiaBOLT.hu website üzemeltetője - a Malorg Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság - tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár az interneten, akár a cég munkatársain keresztül kapcsolatba kerülnek vele.


A Malorg Bt. felelősséget vállal a látogatók által megadott személyes adatok és információk védelmére az alábbiak szerint:
Az ÉtelallergiaBOLT.hu  weboldalon bárki szabadon böngészhet anélkül, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Website-unk tartalmához ingyenes hozzáférést biztosítunk minden látogatónknak.
Honlapunk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, látogatás időpontja, megtekintett oldalak - ám ezen adatokat kizárólag forgalom analizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információ nyomon követése céljából. Az IP-címeket semmilyen olyan más adathoz nem kötjük, amely alapján Ön személyesen azonosítható lenne.


Website-unkon az érdeklődő látogatók önkéntesen íratkozhatnak fel az EtelallergiaBOLT.hu fórumára, apróhirdetésére illetve hírlevelére. A feliratkozáshoz kizárólag a felhasználó nevének és email címének megadását kérjük. Minden hírlevélben küldött üzenetben közzétesszük azt az email címet, melyen keresztül a levelezo lista illetve a hírlevél egyetlen email küldésével bármikor lemondható.

A webáruházban történt megrendelésekre a következők vonatkoznak: A portál fenntartója, a Malorg Bt. értékesítési tevékenységet nem folytat, csak a webboltot üzemelteti, az ott megjelent termékeket a Budaörsi Élelmiszerallergia Szaküzlet forgalmazza. A portál a megrendelést hozzájuk közvetíti, így az üzlet szüksgészerűen megkapja a megrendelő adatait, hogy a rendelt csomagot küldeni tudja.

Az adatkezelési szabályzat elfogadása feltétele a regisztrációnak.

SZABÁLYZAT

1. A megadott személyes adatok tárolása a felhasználó azonosítását szolgálja, mely révén lehetővé válik a honlap által nyújtott lehetőségek, szolgáltatások teljes körű kihasználása, igénybevétele.

2. Az  adatszolgáltatás önkéntes, a valóságnak való megfelelését a regisztráló elismeri.

3. A regisztrált adatokat módosítani belépés után a „Beállításaim” linkre kattintva, törölni az info@elelmiszerallergia.hu e-mail címre írva lehet. A személyes információkat az utolsó bejelentkezéstől számított 6. hónapig tároljuk.

4. Az adatok kezelését, feldolgozását a MALORG Bt. (1163 Budapest, Kisterenye út 52., képviselő: Németh Gáborné 20/9647-501, adatvédelmi nyilvántartási azonosító: 025660007), az 1992. évi LXIII. törvény alapján végzi és garantálja, hogy a személyes adatokat csak az 1. pontban megfogalmazott célra használja fel, azokat nyilvánosságra nem hozza, illetve e tevékenysége során olyan technikai megoldásokat alkalmaz, amely védi az adatbázist az illetéktelen hozzáféréstől.
Az adatok átadására csak - a fentebb megjelölt célból a honlap mindenkori tulajdonosának, üzemeltetőjének részére - akkor kerülhet sor, ha a jelenlegi adatkezelő meggyőződött arról, hogy az adatvédelem tekintetében a jogszabályi rendelkezések maradéktalan betartásra kerülnek.
Az adatátadásról, jelen szabályzat vonatkozó adatainak módosításával adunk tájékoztatást.

5. Bármely idevonatkozó információ kérhető az info@elelmiszerallergia.hu e-mail címen, vagy a 4. pontban megjelölt adatkezelőnél.

Hatályos: 2008. június 12. ótaLátogassa meg Élelmiszerallergia.hu a ShopMania weboldalongoldenbolt
WYW Globál Directory
   
     
  Impresszum | Céginfo | Bemutatkozás | E-mail | Médiaajánlat | Hirdetési árak | Adatvédelem | Bannerek | Feltételek | Jognyilatkozat | Linkpartnerek | Linkexhange | Horvátország | Linkdash | Partnereink