| -- -- -- -- -- -- -- -- -- |
|
| |
|
 |
Élelmiszerallergia.hu Élelmiszerallergia, diéták, lisztérzékenység, candida stb.
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
levendula
|
Elküldve: Hétf. Jún. 15, 2009 1:13 pm Hozzászólás témája: csokoládé |
|
|
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a fórum az allergéntáblázatokról szól, de hátha tudtok nekem segíteni.
Tej, tojás, szója, mogyoró mentes csokoládét keresek, de a hivatalos listákon egyenlőre nem találtam ilyet. Ha tud valaki ilyen csokiról kérem írja meg.
Köszönettel
Levendula |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bali
|
Elküldve: Szomb. Szept. 05, 2009 5:50 am Hozzászólás témája: Re: csokoládé |
|
|
| levendula írta: | Sziasztok!
Tudom, hogy ez a fórum az allergéntáblázatokról szól, de hátha tudtok nekem segíteni.
Tej, tojás, szója, mogyoró mentes csokoládét keresek, de a hivatalos listákon egyenlőre nem találtam ilyet. Ha tud valaki ilyen csokiról kérem írja meg.
Köszönettel
Levendula |
Szia,
www.cuorenero.it
a kisfiam tej, tojás és mogyoró allergiás. mi kimegyünk olaszországba ezért a csokiért.....garantálják a csomagoláson, hogy mentes mindenféle allergéntől. nemcsak tejtől, tojástól, mogyorótól, szójától hanem a kül. tartósítóktól is hozzáadott adalékanyagoktól sőt még az is rá van írva ,hogy puhatestűeket sem dolgoznak fel. Pesten is lehet is kapni egy csokiboltban, de nem nagy választékban- inkább felnőttekre gondolnak a beszerzés során , mert mentás, csilis, füstölt fügés és dohány ízesítésű csokijuk van. Mi azért megyünk, hogy gyümölcsöset vegyünk- áfonyásat, kiviset és mangósat, de van sima 70% kakótartalmú is. Keserű étcsoki egyébként de van mit tenni a mikuláscsomagba és "sacher" tortára. Van webboltjuk is de nem küldenek Mo.-ra. Azt a választ kaptuk, hogy keressük fel azt a csokiboltot amiről már az előbb írtam de nem voltak segítőkészek ott, hiába mondtam járulékos költséget kifizetek ha hoznak egy 3 éves gyereknek gyümolcsös ízűt.
http://www.plamilfoods.co.uk/
talán ez másnak segítséget jelenthet mert ez tartalmaz szóját de nem tartalmaz tejet, tojást, és mogyorót soha nem dolgoztak fel a gyárban. van csokikrém is. én 3 hete rendeltem szinte mindből egyet és nagyon finom. nagyon rendesek és normálisak, először megkérdezték, hogy ennyibe fog kerülni a szállítási költséggel együtt, feladhatják-e.
én egyenlőre ennyit találtam, remélem tudtam segíteni.
Bali |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vecsyv
|
Elküldve: Vas. Nov. 15, 2009 3:27 pm Hozzászólás témája: Re: csokoládé |
|
|
Sziasztok!
3 éves kislányom a nyáron súlyos mogyoró allergián esett át. Érdekelne mindenféle mogyoró mentes nasi,csoki, keksz, édesség. Kérem, aki tud küldje el ezen termékek nevét. Nagyon szépen köszönöm. | levendula írta: | Sziasztok!
Köszönettel
Levendula |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
levendula
|
Elküldve: Hétf. Dec. 14, 2009 9:10 pm Hozzászólás témája: Re: csokoládé |
|
|
Szia!
Köszönöm az infokat, de sajnos útközben kiderült, hogy a kakaóra is allergiásak vagyunk.
Mégegyszer köszi
Andi
______________________ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bali
|
Elküldve: Szer. Dec. 16, 2009 6:51 pm Hozzászólás témája: Re: csokoládé |
|
|
| levendula írta: | Szia!
Köszönöm az infokat, de sajnos útközben kiderült, hogy a kakaóra is allergiásak vagyunk.
Mégegyszer köszi
Andi
hello,
hát nagyon sajnálom, hátha tudok ezzel a linkkel segíteni. tegnap jött meg a csomag tőlük és nagyon- nagyon rendesek voltak. a karobbal talán tudod helyettesíteni a csokit.
Boldog Karácsonyt!
_http://www.allergikergenuss.de/rsn/carobprodukte.aspx_____________________ |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|