Webáruház -- Szakértők -- Híreink -- Kisokos -- Szavazás -- Apróhirdetés -- Blog -- Allergéntáblázatok -- Fórum -- Home

Tartalomjegyzék Élelmiszerallergia.hu
Élelmiszerallergia, diéták, lisztérzékenység, candida stb.

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

csokoládé

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Allergéntáblázatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
levendula

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 15, 2009 1:13 pm    Hozzászólás témája: csokoládé Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudom, hogy ez a fórum az allergéntáblázatokról szól, de hátha tudtok nekem segíteni.
Tej, tojás, szója, mogyoró mentes csokoládét keresek, de a hivatalos listákon egyenlőre nem találtam ilyet. Ha tud valaki ilyen csokiról kérem írja meg.

Köszönettel

Levendula
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bali

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 05, 2009 5:50 am    Hozzászólás témája: Re: csokoládé Hozzászólás az előzmény idézésével

levendula írta:
Sziasztok!

Tudom, hogy ez a fórum az allergéntáblázatokról szól, de hátha tudtok nekem segíteni.
Tej, tojás, szója, mogyoró mentes csokoládét keresek, de a hivatalos listákon egyenlőre nem találtam ilyet. Ha tud valaki ilyen csokiról kérem írja meg.

Köszönettel

Levendula

Szia,

www.cuorenero.it

a kisfiam tej, tojás és mogyoró allergiás. mi kimegyünk olaszországba ezért a csokiért.....garantálják a csomagoláson, hogy mentes mindenféle allergéntől. nemcsak tejtől, tojástól, mogyorótól, szójától hanem a kül. tartósítóktól is hozzáadott adalékanyagoktól sőt még az is rá van írva ,hogy puhatestűeket sem dolgoznak fel. Wink Pesten is lehet is kapni egy csokiboltban, de nem nagy választékban- inkább felnőttekre gondolnak a beszerzés során , mert mentás, csilis, füstölt fügés és dohány ízesítésű csokijuk van. Mi azért megyünk, hogy gyümölcsöset vegyünk- áfonyásat, kiviset és mangósat, de van sima 70% kakótartalmú is. Keserű étcsoki egyébként de van mit tenni a mikuláscsomagba és "sacher" tortára. Van webboltjuk is de nem küldenek Mo.-ra. Azt a választ kaptuk, hogy keressük fel azt a csokiboltot amiről már az előbb írtam de nem voltak segítőkészek ott, hiába mondtam járulékos költséget kifizetek ha hoznak egy 3 éves gyereknek gyümolcsös ízűt.

http://www.plamilfoods.co.uk/

talán ez másnak segítséget jelenthet mert ez tartalmaz szóját de nem tartalmaz tejet, tojást, és mogyorót soha nem dolgoztak fel a gyárban. van csokikrém is. én 3 hete rendeltem szinte mindből egyet és nagyon finom. nagyon rendesek és normálisak, először megkérdezték, hogy ennyibe fog kerülni a szállítási költséggel együtt, feladhatják-e.

én egyenlőre ennyit találtam, remélem tudtam segíteni.
Bali
Vissza az elejére
vecsyv

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 15, 2009 3:27 pm    Hozzászólás témája: Re: csokoládé Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

3 éves kislányom a nyáron súlyos mogyoró allergián esett át. Érdekelne mindenféle mogyoró mentes nasi,csoki, keksz, édesség. Kérem, aki tud küldje el ezen termékek nevét. Nagyon szépen köszönöm.
levendula írta:
Sziasztok!

Köszönettel

Levendula
Vissza az elejére
levendula

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 14, 2009 9:10 pm    Hozzászólás témája: Re: csokoládé Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Köszönöm az infokat, de sajnos útközben kiderült, hogy a kakaóra is allergiásak vagyunk.

Mégegyszer köszi

Andi

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 16, 2009 6:51 pm    Hozzászólás témája: Re: csokoládé Hozzászólás az előzmény idézésével

levendula írta:
Szia!

Köszönöm az infokat, de sajnos útközben kiderült, hogy a kakaóra is allergiásak vagyunk.

Mégegyszer köszi

Andi

hello,

hát nagyon sajnálom, hátha tudok ezzel a linkkel segíteni. tegnap jött meg a csomag tőlük és nagyon- nagyon rendesek voltak. a karobbal talán tudod helyettesíteni a csokit.
Boldog Karácsonyt!
_http://www.allergikergenuss.de/rsn/carobprodukte.aspx_____________________
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Allergéntáblázatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.